Nieuwe trailer voor 51 Worldwide Games toont gevarieerd aanbod aan spellen, speelstijlen en spelstanden

Spelers kunnen binnenkort samen met vrienden en familie genieten van een gevarieerde verzameling tijdloze en populaire spellen, want op 5 juni verschijnt 51 Worldwide Games voor de Nintendo Switch. Van oude bordspellen tot moderne klassiekers, van ontspannende solitaire-games tot snelle speelgoedsporten, deze verzameling bevat vele spellen die culturen over de hele wereld hebben gespeeld en gevormd.
De nieuwste 51 Worldwide Games – Overzichtstrailer toont niet alleen de grote variatie in soorten spellen die spelers lokaal en online samen kunnen spelen, maar ook de verschillende manieren waarop spelers kunnen spelen. Zo kan het Nintendo Switch-systeem plat op tafel gelegd worden om als virtueel spelbord te dienen en kan het perspectief worden gewijzigd voor het best mogelijke spelaanzicht.
Spelers kunnen via een lokale verbinding** maximaal vier systemen met elkaar verbinden om gezelschapsspellen als Poker tegen elkaar te spelen. Daarnaast kunnen spelers online gaan om te spelen met vrienden of tegenstanders van over de hele wereld.
In de Mozaïekstijl kunnen maximaal vier verbonden systemen verbinding tegen elkaar gelegd worden om één groot speelveld te vormen. De systemen kunnen op verschillende manieren gerangschikt worden om de lay-out van dit speelveld te veranderen.
Alle games zijn voorzien van een korte, gesproken introductie die spelers de basis uitlegt, terwijl stap-voor-stap tutorials spelers de diepere strategieën leren en tips geven voor de moeilijkere games. Er zijn ook interessante weetjes over elke game te checken, zoals het feit dat bij boksen de “ring” zo heet omdat hij oorspronkelijk werd gevormd door mensen die in een cirkel stonden en elkaars handen vasthielden.
Afhankelijk van het spel, kunnen spelers ook experimenteren met verschillende besturingsopties, zoals besturing met knoppen of via het touchscreen, of zelfs bewegingsbesturing gebruiken in spellen als Bowling of Darts.
Er wacht spelers een wereld van spellen wanneer 51 Worldwide Games op 5 juni verschijnt voor de Nintendo Switch. Bekijk de nieuwe trailer voor een indruk van de verschillende soorten spellen, spelstanden en speelstijlen in deze verzameling spelklassieker van over de hele wereld.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password