Nieuwe trailer van Test Drive Unlimited Solar Crown focust op rivaliteit

Test Drive Unlimited Solar Crown onthult The Racer, een spectaculaire trailer die een nieuwe speelstijl presenteert voor de meest competitieve coureurs. Volgend op The Cruiser, een trailer voor spelers die vooral van de cruise-ervaring genieten, toont de nieuwe trailer de sociale interacties en competitieve aspecten van de game.
Het racen tegen andere spelers is één van de vele ervaringen die Test Drive Unlimited Solar Crown biedt. De game biedt een scala aan mogelijkheden aan spelers die willen wedijveren met andere spelers, hun grenzen willen verkennen en de klassementen willen veroveren.

Een schat aan competitieve content
Om competitief ingestelde spelers te bedienen, biedt deze MMO (Massively Multiplayer Online-game) een schat aan activiteiten: Circuit, Domination, Sprint, Time Trials, en andere online-competities, waarin de regels en omgevingen veranderen voor zeer gevarieerde uitdagingen. Zoals de Instant Challenge, een feature die spelers direct tegenover een rivaal plaatst. Als de uitdaging is geaccepteerd, wordt de finishlijn op een willekeurige locatie op de map geplaatst. Om de spanning nog wat op te voeren, moeten spelers een aantal van hun kostbare Solar Coins op het spel zetten.

e wagens aanpassen om te winnen
Wie tijdens races met andere spelers een kans wil maken, moet zich ook verdiepen in de mechanica van zijn racewagens. Daarvoor zijn in elk district van het eiland werkplaatsen beschikbaar. In deze werkplaatsen kunnen spelers de prestaties van hun wagens verbeteren, en ook het uiterlijk ervan aanpassen. Deze plaatsen dienen ter voorbereiding op de races, en maken deel uit van de verschillende sociale hubs waarin spelers met elkaar kunnen communiceren en de wagens van de concurrentie kunnen bekijken.

Andere aspecten van Test Drive Unlimited Solar Crown worden gepresenteerd in volgende trailers en promoten verschillende manieren om het meeste te halen uit de game en de gedetailleerde setting op Hong Kong Island.

Vertrek naar een 1:1 reproductie van Hong Kong Island voor deelname aan een bijzondere competitie, de Solar Crown, georganiseerd door het invloedrijke Radiant. Neem plaats achter het stuur van racewagens van prestigieuze merken als Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge, Apollo en nog veel meer. Ga waar je wilt om de gevarieerde omgevingen van het eiland te verkennen of neem deel aan de populairste races op Hong Kong Island. Verzamel steeds meer van je favoriete wagens, die je ontvangt als beloning voor al je harde werk. Geef inhoud aan je eigen levensstijl: kies je clan, Sharp of Street, kleed je om indruk te maken, en verdedig je clan. Test Drive Unlimited Solar Crown behoudt het DNA van eerdere games in de serie, maar biedt tegelijkertijd een moderne, geactualiseerde visie van de multiplayer-racegame. Spelers kunnen genieten van luxe, buitengewone auto’s en competitie, die het leven weerspiegelen waar ze altijd van hebben gedroomd.

Bereid je voor op de Test Drive Unlimited Solar Crown-ervaring die in 2024 zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password