Nieuwe trailer van Mortal Kombat 1 onthult eerste blik op de in-game personageskin van Jean-Claude Van Damme

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe Mortal Kombat 1-trailer onthuld die een eerste blik geeft op acteur en krijgskunstenaar Jean-Claude Van Damme (Bloodsport, Kickboxer) in de game. De video toont gameplay met de stem en gelijkenis van de filmster, die is opgenomen als onderdeel van een personage-skin voor de speelbare vechter Johnny Cage.

De Jean-Claude Van Damme-skin voor Johnny Cage (beschikbaar bij de lancering) is opgenomen in het Kombat Pack, naast vroege toegang tot zes nieuwe speelbare personages met downloadbare content (DLC): Quan Chi, Ermac, Takeda Takahashi, Peacemaker, Omni-Man, en Homelander (allemaal beschikbaar na de lancering) – en vijf nieuwe Kameo Fighters (beschikbaar na de lancering). Het Kombat Pack is beschikbaar als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition en Kollector’s Edition, die nu vooraf kunnen worden besteld.
Mortal Kombat 1 is het nieuwste deel in de veelgeprezen Mortal Kombat-videogamefranchise ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios en introduceert een herboren Mortal Kombat-universum in een nieuw verhaal met iconische helden en schurken die opnieuw zijn vormgegeven zoals ze nog nooit eerder zijn gezien. De game bevat een uitgebreide cast van legendarische vechters met gloednieuwe achtergrondverhalen, waaronder Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage, Kenshi, Smoke, Rain, Li Mei, Tanya, Baraka, Geras, Reptile, Ashrah, Havik, General Shao, Sindel, Nitara en meer, samen met een aparte lijst van kameovechters die kunnen assisteren tijdens gevechten.

Mortal Kombat 1 verschijnt op 19 september voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc (Steam en Epic Games Store). De speelbare personages Quan Chi, Ermac en Takeda, plus gastkrijgers Peacemaker, Omni-Man en Homelander zijn te zien in de downloadbare content (DLC) Kombat Pack dat na de lancering verschijnt en nu beschikbaar is voor pre-order als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition en Kollector’s Edition. Alle pre-orders van Mortal Kombat 1 ontvangen Shang Tsung als speelbaar personage in het spel.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password