Nieuwe trailer toont vooruitgang van PC, Xbox & PlayStation Co-op Horror FPS, Ripout

Pet Project Games en 3D Realms hebben een nieuwe gameplaytrailer voor Ripout onthuld, waarin de verbeteringen worden getoond die de studio heeft doorgevoerd in de aanloop naar een pc-, PlayStation- en Xbox-release in 2023. Ripout is een co-op sci-fi horror FPS met aanpasbare biotech wapengevechten met het Living Pet Weapon (LPW), een gruwelijk kin-kriebelend levend pistool dat geavanceerde technologie kan absorberen van neergehaalde mutanten, inclusief schild, plasma en teleportatie biotech upgrades.

Het spel bevat ook een uniek systeem waarbij vijanden hun lichaam kunnen aanpassen en andere vijanden kunnen assimileren om gruwelijke massa’s bedreigend biologisch en technologisch materiaal te creëren. Spelers moeten met hun co-op partners afrekenen met deze steeds evoluerende bedreigingen in procedureel gegenereerde levels die een verscheidenheid aan missies en doelstellingen bieden om tegemoet te komen aan verschillende speelstijlen.
Ripout speelt zich af in de 22e eeuw, een tijdperk waarin de mensheid verder reikt dan de aarde om het zonnestelsel te veroveren. Een interplanetaire revolutie voor de mensheid begon, maar het zou snel rampzalig worden. Deze nieuwe expansie werd begroet met nieuwe bedreigingen, want buitenaardse krachten doken op en bedreigden deze nieuwe gouden eeuw. Wanhopig op zoek naar een manier om ze op afstand te houden, ontwikkelde de mensheid een cel die het weefsel van soldaten met bovenmenselijke snelheid regenereerde. Maar de cel werd gevoelig, waardoor die soldaten veranderden in gruwelijke en bloeddorstige mutanten. Nu de redder van de mensheid snel hun ondergang wordt, worden soldaten ingezet met de nieuwste biotechnologische wapens om af te rekenen met de mutanten die de vloot van slagschepen hebben overgenomen en ze in verlaten en dodelijke kerkhoven hebben veranderd…

“We zijn blij dat we spelers kunnen laten zien hoe we Ripout hebben verfijnd en verbeterd voor de release in 2023 op pc, PlayStation en Xbox”, zegt Goran Rajsic, lead game designer bij Pet Project Games. “Vanaf dag één was het ons doel om een frisse draai aan het actiehorrorgenre te geven. Epic Games zag dat toen we een Epic Megagrant ontvingen en we denken dat de elementen van procedurele generatie, co-op multiplayer en onze geweldige biotechwapens een innovatieve ervaring opleveren die Ripout inderdaad onderscheidt van de massa.”

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password