Nieuwe trailer onthuld voor Theatrhythm Final Bar Line

De populaire ritme-actie-serie Theatrhythm Final Bar Line keert terug op 16 februari 2023, zowel fysiek als digitaal voor Nintendo Switch en PS4. Pre-orders voor de digitale versie zijn nu beschikbaar op Nintendo Switch en later op PS4.
 

De basisgame bevat 385 muziektracks uit Final Fantasy. De Digital Deluxe en Premium Digital Deluxe Editions bevatten daarnaast muziek uit diverse andere series van Square Enix, waaronder NieR, SaGa, LIVE A LIVE, Octopath Traveler en meer. Met drie spelstanden en meer dan 100 Final Fantasy personages, kunnen spelers hun eigen vechtfeestje met hun eigen droommuziek vormen. Wanneer spelers komende winter aan deze kleurrijke en muzikale reis beginnen, hebben ze dus heel wat om naar uit te kijken. Na de lancering wordt de game nog eens uitgebreid met aanvullende downloadbare content.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password