Nieuwe trailer onthuld het verhaal van Ad Infinitum

Terwijl vele gamers uitkijken naar het moment dat ze zich op 14 september kunnen onderdompelen in de gekwelde geest van een jonge Duitse soldaat, presenteerden NACON en Hekate Studio tijdens Fearfest 2023 met veel plezier een nieuwe trailer die een intrigerende impressie geeft van het verhaal van de game.
In deze psychologische horror-ervaring vormt het verhaal een essentieel onderdeel van de game. De nieuwe trailer houdt het midden tussen onthulling en mysterie door enerzijds informatie te delen en anderzijds nieuwe vragen in de geesten van spelers te planten. Wie zijn die nieuwe personages in de trailer? Bevind je je nu in de zinloze slachtingen van de oorlog, of in de ongemakkelijke leegte van het ouderlijk huis? Vindt dit hele verhaal werkelijk plaats, of is het slechts een nachtmerrie? Wie is de geest die door het huis zwerft? Waarom lijkt die ene vrouw door paniek bevangen? Door te vorderen in de game, kunnen spelers de antwoorden op al deze vragen vinden, en eindelijk het verhaal begrijpen van dit Duitse gezin waarvan het lot door de Grote Oorlog werd bepaald.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password