Nieuwe topgames en content in de januari-uitverkoop van de PlayStation Store

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) gaat door met de januari-uitverkoop in België en onthult een lading nieuwe titels die vandaag zijn toegevoegd.

Er zijn meer dan 1500 producten afgeprijsd. Fans kunnen profiteren van kortingen tot wel 70% op toptitels en van een enorm aantal aanbiedingen voor add-ons, films en nog veel meer.

Tot wel 70% korting op games en andere producten tijdens de januari-uitverkoop in de PlayStationStore

  • De uitverkoop is begonnen op vrijdagmorgen 21 december en duurt tot 00:59 uur (CET) op zaterdag 19 januari 2019 (een beperkt aantal aanbiedingen is geldig tot vrijdag 11 januari)
  • Vandaag, vrijdag 4 januari, zijn er gloednieuwe kortingen toegevoegd aan de uitverkoop
  • De nieuwe aanbiedingen omvatten hoge kortingen op topgames, waaronder Hitman 2, Need for Speed Payback , Assassin’s Creed Origins en TOM CLANCY’S RAINBOW SIX SIEGE

Kijk op https://store.playstation.com voor alle informatie en speciale aanbiedingen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password