Nieuwe The Settlers aangekondigd op gamescom

Tijdens gamescom is aangekondigd dat The Settlers in 2020 verkrijgbaar is voor Windows PC. Ruim 25 jaar na het debuut van de eerste Settlers keert de build-up strategieserie terug met gemoderniseerde elementen van eerdere edities, maar ook met gloednieuwe features en gameplaymogelijkheden.

Speel The Settlers in PvE en PvP en kies uit drie modi: Campaign, Skirmish en Multiplayer. Aangedreven door Ubisofts eigen Snowdrop engine zet The Settlers een nieuwe visuele benchmark in het build-up strategiegenre met een kleurrijke open wereld en talrijke details van de bruisende levens van de inwoners.

Een van de nieuwe features van de game is de mogelijkheid om verschillende strategieën te gebruiken om uitdagingen te overwinnen, namelijk:

  • De Combat-strategie waarbij spelers een compleet leger aansturen om gebieden over te nemen of te beschermen.
  • De Glory-strategie waarbij spelers een held tegen een vijand laten vechten in de arena.
  • De Faith-strategie waarbij spelers hoop verspreiden onder de bevolking. Details over deze strategie volgen later.

Ook werd bekendgemaakt dat er twee edities van de game verkrijgbaar gaan zijn:

  • The Settlers Standard Edition bevat de game.
  • The Settlers Gold Edition bevat naast de game tevens de Monumenten en Kooplui-uitbreinding en twee aanvullende decoratieve gebouwen: Het Prieel van Rust en De Wensput. Ook krijgen spelers drie dagen eerder toegang tot de game.

Spelers die The Settlers pre-orderen, ontvangen een exclusief item: Het Standbeeld van de Eerste Settlers.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password