Nieuwe TEKKEN 8-gameplay onthuld! Jun Kazama keert terug naar TEKKEN

Dit is de eerste verhaal- en gameplaytrailer voor TEKKEN 8, waarin het volgende deel in de legendarische vechtgame-franchise wordt getoond. TEKKEN 8 komt exclusief naar PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam. De trailer belicht prachtige beelden, verbazingwekkend gedetailleerde character models, atmosferische en destructieve omgevingen en een agressieve nieuwe gameplay mechanic, allemaal ontworpen om TEKKEN in de nieuwe generatie te brengen.

TEKKEN 8 bevat spannende nieuwe gameplay gericht op “agressieve” tactieken. Met behoud van de unieke vechtspel-identiteit van TEKKEN, zal het spel zowel spelers als toeschouwers de spannendste ervaring uit de serie tot nu toe bieden, met viscerale schermschokkende aanvallen en omgevingen die zowel dynamisch als vernietigbaar zijn. De trailer belicht ook een geheel nieuw spelmechanisme genaamd het “Heat System”, dat agressieve aanvallen activeert met speciale bewegingen en verbeteringen voor de vaardigheden van elk personage.
“Fist Meets Fate” in de dramatische nieuwe verhaallijn in TEKKEN 8. De TEKKEN-serie is houder van het Guinness World Record voor de langstlopende verhaallijn in videogames. TEKKEN 8 vervolgt de tragische saga van de Mishima- en Kazama-bloedlijnen en hun wereldschokkende vader-zoon gevechten. Deze nieuwste saga begint waar de vorige titel eindigde, met een wereld die diep in de verwoestende oorlog tussen Kazuya Mishima en Jin Kazama zit. Na een schijnbare nederlaag van Kazuya wordt Jin geconfronteerd met zijn eigen lot. Zijn moeder, Jun Kazama, is terug in TEKKEN om het tij te keren in deze bloedvete.

De trailer toont ook de terugkeer van favoriete personages zoals Paul Phoenix, Marshall Law, King, Lars Alexandersson en Jack-8. Spelers zullen snel herkennen hoe de modellen en animaties voor elk personage in TEKKEN 8 vanaf de grond zijn opgebouwd om het maximale uit de huidige generatie consoles te halen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password