Nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge Trailer onthult Master Splinter als speelbare vechter, Bevestigt Game voor PlayStation 4 en Xbox One

Uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games hebben vandaag in samenwerking met Nickelodeon aangekondigd dat Master Splinter zijn ninjutsu-vaardigheden zal overbrengen naar Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge als speelbaar personage. Het debuut van Master Splinter komt tegelijk met de bevestiging dat de game later dit jaar uitkomt voor PlayStation 4 en Xbox One, naast de eerder aangekondigde pc en Nintendo Switch.

Door zijn kalme, bedachtzame aard is Meester Splinter meer beheerst dan de meeste van zijn groene leerlingen, maar zijn beheersing van de ninjakunsten zorgt ervoor dat hij een formidabele krachtpatser is. Hij deelt bijzonder krachtige aanvallen uit met zijn trouwe staf en verreikende speciale ninjamoves, waarmee hij net zo efficiënt door groepen vijanden heen beukt als de Turtles een pizza verorberen.

Teenage Mutant Ninja Turtles is geïnspireerd op het iconische ontwerp van de Turtles uit 1987: Shredder’s Revenge brengt de meest rechtschapen ninja’s van New York City tot leven met prachtige pixel art die niet zou misstaan in je favoriete retro speelhal. Van confrontaties met beruchte rivalen als Bebop en Rocksteady tot de terugkeer naar kenmerkende locaties als Dimension X, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is een groots eerbetoon aan de klassieke TMNT beat-em-ups met zijn eigen moderne snufjes.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge verenigt twee retro gaming experts: Dotemu, de ontwikkelaar en uitgever die bekend staat om zowel trouwe ports als onberispelijke remakes en voortzettingen van geliefde gamereeksen, waaronder Streets of Rage 4, de grote hit die genomineerd is voor Beste Actiegame bij The Game Awards 2020, evenals het opwindend competitieve Windjammers 2 en het zeer geprezen Wonder Boy: The Dragon’s Trap; en Tribute Games, de studio achter originele IP’s met retro-thema’s, waaronder Panzer Paladin, Flinthook en Mercenary Kings, die de geest van klassieke games belichamen in nieuwe ervaringen. Tribute Games herbergt ook het belangrijkste talent achter de bejubelde Scott Pilgrim vs. The World: The Game beat-em-up en de Teenage Mutant Ninja Turtles-game die in 2007 voor de Game Boy Advance uitkwam.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password