Nieuwe teaser onthuld voor Twin Mirror tijdens de PC Gaming Show

DONTNOD Entertainment onthulde met trots een nieuwe trailer voor diens narratieve videogame Twin Mirror. De teaser, exclusief in première vertoond tijdens de PC Gaming Show, schijnt nieuw licht op het personage Sam Higgs in een gloednieuw avontuur ontwikkeld door DONTNOD Studio, gekend voor diens award-winnende reeks Life is Strange.

In samenwerking met Epic Games voor de distributie van Twin Mirror, is DONTNOD erin geslaagd zijn eigen uitgever te worden en wist het de ontwikkeling van de titel te verlengen. Deze extra tijd geeft het team de kans hun creatieve visie beter te realiseren. Daarnaast wist de studio ook een co-producer voor de titel aan te werven: Shibuya Productions. Om verder aan de verwachtingen van de community en fans van narratieve adventure games te voldoen, kreeg de ervaring een redesign om zonder onderbreking van de psychologische thriller te kunnen genieten. De game, origineel gepland voor een release in meerdere episodes, verschijnt als een ‘single full experience’ in 2020.

Sam Higgs was klaar met Basswood, West Virginia, maar blijkbaar was het nog niet klaar met hem. Wanneer de voormalig onderzoeksjournalist terugkeert naar zijn thuisstad om afscheid te nemen van zijn beste vriend, wordt al snel duidelijk dat zijn verhaal nog niet ten einde is.

Sam gaat verplicht de confrontatie met zijn verleden aan en heeft het moeilijk met het in contact komen met oude geliefde en het gebruiken van zijn unieke intellectuele krachten waarmee hij de duistere geheimen van de stad wil ontrafelen. Maar hoe weet je wie je kan vertrouwen als je jezelf niet eens kan vertrouwen?

Tijdens zijn onderzoek zal Sam een web aan intriges ontdekken doorheen Basswoods verschillende locaties en diens verscheidenheid aan residenten. Dezelfde eigenschappen waarmee Sam een gerenommeerd onderzoeksjournalist is geworden, zullen hem nu helpen het mysterie te ontrafelen en de waarheid aan het licht te brengen.

Elke keuze, elke interactie en elke ontdekking zal een invloed hebben op Sams onderzoek en zal uiteindelijk bepalen hoeveel hij van zichzelf wil opofferen. Er zijn geen correcte of verkeerde antwoorden – elke speller zal een unieke ervaring voorgeschoteld krijgen gebaseerd op eigen gemaakte keuzes.

Twin Mirror wordt de eerste titel die DONTNOD zelf zal uitbrengen met Shibuya Productions als co-producer. De digitale pc-versie van de game zal een jaar exclusief verkrijgbaar zijn via de Epic Games Store. Voor de consoleversie van de game werkt DONTNOD opnieuw samen met BANDAI NAMCO Entertainment, die de game zal uitbrengen op PlayStation 4 en Xbox One.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password