Nieuwe Suicide Squad: Kill the Justice League-trailer belicht de corrupte DC-superhelden

Warner Bros. Games en DC hebben een nieuwe trailer onthuld voor Rocksteady Studios’ aankomende third-person action-shooter Suicide Squad: Kill the Justice League. De nieuwste video, die werd onthuld tijdens The Game Awards 2023, belicht de opkomende vijandelijke dreiging die Metropolis heeft veroverd. Met de corrupte Justice League – Batman, Green Lantern, The Flash en Superman – onder controle van Brainiac en de stad belegerd door vijandige buitenaardse krachten, moeten Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark samenwerken aan een onmogelijke missie om de aarde te redden en ‘s werelds grootste DC Super Heroes uit te schakelen.
Suicide Squad: Kill the Justice League is een originele, genre-overschrijdende third-person actieshooter in ontwikkeling door Rocksteady Studios, de makers van de bestverkochte Batman: Arkham-serie. Speel als Harley Quinn (ook bekend als Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (ook bekend als Floyd Lawton), Captain Boomerang (ook bekend als Digger Harkness) en King Shark (ook bekend als Nanaue) en begin aan een onmogelijke missie door Metropolis om de aarde te redden en ‘s werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, uit te schakelen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password