Nieuwe spelervaringen, content en producten onthuld op Pokemon Day

Vandaag op Pokémon Day, de jaarlijkse populaire fandag ter gelegenheid van de lancering van de oorspronkelijke Pokémon-videospellen op 27 februari 1996, is er een speciale Pokémon Presents-videopresentatie gestreamd voor fans overal ter wereld. Tijdens de presentatie heeft The Pokémon Company Group nieuwe ervaringen aangekondigd die het wereldwijd populaire entertainmentmerk in 2023 gaat bieden. Tot de highlights behoorden de bekendmaking van The Hidden Treasure Of Area Zero, nieuwe downloadbare content voor de uiterst succesvolle videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, Pokémon Concierge, een nieuwe stop-motionanimatieserie van Netflix, Pokémon Trading Card Game Classic, een premium Pokémon TCG-set, een langverwachte update over Pokémon Sleep, de Pokémon GO Plus +, onlangs ontdekte Pokémon, en meerdere in-game evenementen voor huidige spellen.

Daarnaast heeft The Pokémon Company International ter ere van de wereldwijde fanbase op Pokémon Day een digitaal mozaïek onthuld in de stijl van de iconische Poké Ball. Het mozaïek bestaat uit foto’s en video’s van fans die hun passie tonen voor Pokémon in het kader van de campagne ‘Pokémon Together’, die een jaar lang duurt en waarin het merk de fans oproept om samen te pokémonnen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password