Nieuwe Sound Mode in The Quiet Man beantwoordt alle vragen

Square Enix heeft voor The Quiet Man een nieuwe downloadbare update uitgebracht die alle geheimen en mysteriën blootlegt van deze spectaculaire, filmachtige ervaring.

The Quiet Man – answered – is verkrijgbaar via een gratis update en laat speler het avontuur van Dane opnieuw beleven, maar dan met geluid, stemmen en volledige ondertiteling. Deze nieuwe ervaring levert alle antwoorden op de mysteriën van The Quiet Man en laat spelers de waarheid ontdekken achter de unieke interactieve ervaring.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/VRhJruj0lGE in url

The Quiet Manis nu digitaal verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en STEAM  voor € 14,99. The Quiet Man – Answered – bevat Engelse voice-overs en volledige ondertiteling in 29 talen, inclusief Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password