Nieuwe simulatie-RPG Various Daylife van Square Enix nu verkrijgbaar als onderdeel van de Apple Arcade Launch Line-up

Kolonisten opgelet! Square Enix, maakt bekend dat de simulatie-RPG Various Daylife nu verkrijgbaar is, exclusief op Apple Arcade, de baanbrekende nieuwe game-abonnementsdienst van Apple. Various Daylife verplaatst spelers naar het mysterieuze continent Antoecia, waar ze moeten samenwerken met andere nieuwkomers om het land te verkennen en hun nederzetting uit te bouwen.

Various Daylife VARIOUS DAYLIFE is gemaakt door de ontwikkelaars achter de geliefde RPG’s OCTOPATH TRAVELER™ en BRAVELY DEFAULT™ en laat de speler als kolonist een pas ontdekt continent verkennen. Spelers ondernemen expedities met computergestuurde bondgenoten om de geheimen van het land te onthullen en kostbare beloningen te verdienen. Expedities moeten zorgvuldig gepland worden, aangezien een groep maar een bepaald aantal voorwerpen mee kan nemen als deze buiten de muren van de stad reist naar de onbekende en gevaarlijke gebieden. Hier zullen ze moeten strijden tegen vijandige beestmensen, de elementen moeten trotseren, en nog veel meer. Door tijdens expedities materialen te verzamelen kunnen spelers hun nederzetting upgraden en uitbreiden, waardoor ze toegang krijgen tot aanvullende personages, verhaallijnen en meer.

VARIOUS DAYLIFE zet de traditie van OCTOPATH TRAVELER en BRAVELY DEFAULT voort met een uniek vechtsysteem. Hierin kunnen spelers de “drie CHA’s” gebruiken om vijanden veel schade te bezorgen: “CHANGE” voor het veroorzaken van statuseffecten, “CHAIN” voor het samenwerken met bondgenoten om statuseffecten te koppelen en “CHANCE” voor het leveren van de laatste, vernietigende klap.

Daarnaast kunnen spelers kiezen uit meer dan 20 jobs, inclusief traditionele RPG-jobs als de Warrior en Cleric, maar ook originele jobs als Politician en Server, die in de loop van het verhaal beschikbaar komen. Spelers kunnen hun parameters en ervaring in elke job vergroten door het voltooien van meer dan 100 werktaken. Dankzij dit systeem kunnen spelers hun personages naar eigen voorkeur ontwikkelen en aanpassen om ze op hun speelstijlen af te stemmen.

VARIOUS DAYLIFE is nu exclusief verkrijgbaar op Apple Arcade. Gebruikers kunnen voor € 4,99 per maand een abonnement nemen op Apple Arcade. Daarmee krijgen ze onbeperkt toegang tot de complete catalogus van ruim 100 nieuwe, exclusieve games, allemaal speelbaar op iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV. Apple Arcade wordt gelanceerd met een gratis proefperiode van één maand. Abonnees krijgen altijd de volledige versie van elke game, inclusief alle updates en expansions, zonder advertenties of aanvullende in-game purchases. Apple Arcade is nu verkrijgbaar voor iOS 13 en komt binnenkort naar iPadOS, tvOS 13 en macOS Catalina.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password