Nieuwe Settlers game toont pre-alpha gameplay

Een nieuwe Settlers game werd vorig jaar al aangekondigd, maar sindsdien is het er redelijk stil rond geworden. Tot nu, want Ubisoft heeft een trailer gelost waarin we wat pre-alpha gameplay te zien krijgen. Voorts is aangekondigd dat de game pas in 2020 zal verschijnen, terwijl aanvankelijk gemikt werd op een release in 2019.

The Settlers, ontwikkeld door Ubisoft Blue Byte, is een build-up strategiegame waarin spelers nieuwe eilanden in een middeleeuwse fantasiewereld vestigen, verkennen en veroveren. The Settlers zijn gedwongen om hun geboorteland te verlaten na een verwoestende catastrofe van mysterieuze oorsprong en zetten koers naar het onbekende in de hoop een nieuw thuis te vinden. Niet alleen gaan ze ontelbare nieuwe uitdagingen tegemoet, ze maken ondertussen ook deel uit van een oud mysterie dat hun leven voor altijd zal veranderen.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password