Nieuwe Scholar Class haalt vandaag de hamer neer op Black Desert Console

De Koreaanse ontwikkelaar en uitgever Pearl Abyss heeft zijn vlaggenschip MMORPG Black Desert Console vandaag geüpdatet met de nieuwste klasse, ‘Scholar’, een hamerzwaaiende alchemist die bekend staat om haar snelle aanvallen en immense kracht. Avonturiers die Black Desert Console al bezitten, kunnen haar meteen gratis uitproberen.

Scholar is slechts het topje van de ijsberg voor de bomvolle maand maart, een feestelijke periode met evenementen op meerdere niveaus, in-game beloningen en een veelzeggende nieuwe infographic vol interessant spelersgedrag.




Nieuwe verbeterde Scholar voor PlayStation, Xbox

De 27e klasse op Black Desert Console is een meester in het manipuleren van de zwaartekracht. Met behulp van haar twee hamertypen, Hammers en Gravity Cores, kan Scholar vijanden om de tuin leiden met onvoorspelbare bewegingen en overweldigende tegenkracht.

Xbox- en PlayStation-spelers profiteren van een heleboel verbeteringen op basis van feedback van pc-spelers, zoals soepelere, snellere animaties op oneffen terrein, uitgebreide combo-opties, een versterkte Flow: Golden Thunder CC-vaardigheid en meer mobiliteit.

Console-spelers infografische trends

De console-gerichte infographic van Pearl Abyss belicht de belangrijkste numerieke gedragingen en trends (Uren! Verslagen! Mythische paarden!) van Xbox- en PlayStation-spelers. Black Desert Console-spelers zijn toegewijd: Maar liefst 292 spelers bereikten de grens van 30.000 uur in Black Desert Console.

Veel van diezelfde spelers hebben de Black Shrine Boss, Songakshi (uit de Land of the Morning Light-uitbreiding), ervaren als de moeilijkste Black Shrine Boss om te verslaan in 2023. Aan de andere kant waren de Bamboo Legion Lieutenants de meest verslagen Black Shine Bosses.

Wie was het moeilijkste monster in Black Desert Console? Het dodelijkste monster dat de meeste avonturiers in drie gebieden heeft gedood, was Gyfin Rhasia Flamen (NA) en Nightmarish Kzarka (EU en Azië). Bekijk onze volledige infographic hier voor meer coole statistieken!

Jubileumevenementen in overvloed

Console-spelers kunnen meteen aan de slag met een heleboel evenementen, wedstrijden en uitverkopen. Van het 400% Hot Time Event, het Special Title Event, het Scholar Level-Up Challenge Event, het “Vind David Finto’s Taart” Event, de speciale (2.200 Cron Stones) Login Rewards, of het Seals of Sincerity Event, spelers zullen hun handen vol hebben aan leuke, uitdagende manieren om te verzamelen en te upgraden! Bekijk de Black Desert Console-pagina voor meer details.







De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password