Nieuwe SaGa Emerald Beyond-trailer + beeldmateriaal tonen nieuwe werelden en personages

Voor het geval je het gemist had, er zijn nieuwe details onthuld over SQUARE ENIX’ komende RPG SaGa Emerald Beyond. Via een recent verschenen trailer en reeks beeldmateriaal kunnen spelers meer te weten komen over Siugnas’ verhaal, drie van de rijken in de game en de gevechten.
Zoals onthuld in de trailer, kunnen spelers uitkijken naar een verhaal vol intriges en samenzweringen. Met Siugnas gaan ze op reis door het Brighthome-rijk, waar ze nieuwe personages ontmoeten en aan hun team kunnen toevoegen, inclusief een voormalige vechtmachine van een andere wereld, een observatie-mech en een mysterieuze vogelverschrikker. Het team deelde ook details over drie van de game-rijken, Yomi, Brighthome en Crownrealm, elk met hun eigen verhalen en personages, die een belangrijke rol spelen in SaGa Emerald Beyond. Daarnaast toonde de trailer details over het vampier-ras, speciale Sanguine Arts en nieuwe ‘rollen’ die de manier waarop een personage vecht drastisch veranderen, met effecten die niet via andere uitrusting of techs zijn te verkrijgen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password