Nieuwe S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl trailer onthuld tijdens Xbox Extended Showcase 2022

Tijdens de Microsoft Extende Showcase vandaag heeft de Oekraïense ontwikkelaar GSC Game World een nieuwe trailer voor hun horror simulatie FPS  S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl laten zien. Het langverwachte vervolg op de populaire S.T.A.L.K.E.R.-serie zal in 2023 verschijnen voor Xbox Series X|S en PC.
Sommige GSC medewerkers besloten om hun land te verdedigen, terwijl een deel van de ontwikkeling verder gaat in Kiev. Het bedrijf heeft ook een nieuw kantoor geopend in Praag, Tsjechië, waar het grootste gedeelte van de ontwikkeling gaat starten.

Het S.T.A.L.K.E.R. universum is gebaseerd op drie videogames en honderden boeken, comics en stukken fan-fiction. Met meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren van deze veelgeprezen serie kijken fans reikhalzend uit naar de terugkeer met S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password