Nieuwe Ride 2 details onthuld

Milestone maakt enkele nieuwe details over Ride 2 bekend. Zo is het opnieuw mogelijk om je eigen Ride-Avatar aan te maken. Meer dan 1200 componenten en 170 motors staan ter beschikking om jezelf van de competitie te onderscheiden.

Milestone heeft geluisterd naar de community en komt met een nieuwe gamemode op de proppen, die het mogelijk maakt alle spelers niet enkel met hun Ride-Avatar te laten strijden, maar voor het eerst ook met die van hun vrienden. Zo kan je een eigen team samenstellen en aan verschillende uitdagingen deelnemen.

Details omtrent Customisation en Crew challenges:

PERSONAGE
Voor het eerst in de serie kan je het geslacht van je personage kiezen. Daarbovenop is alle kledij van de grootste merken uit de sector ook beschikbaar.
MOTO
De aanpassingsmogelijkheden worden extremer en meer gedetailleerd: vanaf dit jaar zal het mogelijk zijn enkele moto’s om te toveren in echte racemachines door de lichten, nummerplaat en spiegels te verwijderen en het chassis te vervangen.
CREW FEATURE
In Ride is het mogelijk niet alleen met je eigen Avatar te racen, maar ook met die van je vrienden waardoor je zelfs een eigen team kan creëren van maximum 4 Virtua Riders, klaar om het tegen 10 teams op te nemen en de rangschikkingstabellen te beklimmen door deel te nemen aan 10 spannende events. Slaag je erin de events te winnen, dan kunnen er tot 10 exclusieve moto’s worden vrijgespeeld!

Ride 2 verschijnt op 7 oktober 2016 voor PlayStation 4 , Xbox One en Windows pc/Steam.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password