Nieuwe Ravenswatch update verbetert de ervaring voor 400.000 spelers

Ravenswatch, inmiddels goed voor ruim 400.000 spelers, krijgt vandaag een nieuwe update. Deze update, genaamd Dark Tales, ontgrendelt aanvullende content voor elke held en levert een veelgevraagde nieuwe feature, naast verschillende aanpassingen. De vroegtijdige toegang-versie van de populaire roguelike, die zowel solo als samenwerkend met teams van 4 spelers kan worden gespeeld, wordt steeds verder verrijkt en uitgebreid. De aankondiging van de releasedatum van de complete versie volgt later.
Nieuwe content die elke held in een nieuw licht zet
Met de Dark Tales-update, krijgt Ravenswatch een dieper achtergrondverhaal voor elke held. Dankzij 30 nieuwe, ontgrendelbare talenten, kunnen spelers ook de speelstijl van elke held verder uitbreiden.

In het hoofdmenu verschijnt nu een nieuwe sectie, getiteld Memoirs. In deze sectie kun je meer leren over heden en verleden van elk van de 8 speelbare helden. De Memoirs van de verschillende personages komen beschikbaar naarmate de speler beter met een bepaalde held presteert.

Bied spelers die in de strijd sneuvelden een tweede kans bij het Altar of Heroes
De Dark Tales-update levert ook een gloednieuwe feature. Met het Altar of Heroes kunnen spelers nu één van hun metgezellen nieuw leven inblazen, zelfs als ze geen resurrection-feathers meer hebben. Deze feature verschijnt in de vorm van een nieuwe activiteit. Als hun team nog intact is, kunnen spelers ook kiezen voor een extra veer, of extra ervaringspunten.

Verschillende algemene aanpassingen om de gameplay te verbeteren
De studio Passtech Games heeft hard gewerkt om de co-opstand wereldwijd meer stabiel te maken. Voor dit doel worden verbindingen tussen spelers nu beheerd door Epic Online Services.

Naast het meer in balans brengen van de game en de personages, zijn nieuwe verbale interacties met sommige NPC’s toegevoegd. Tenslotte kunnen spelers nu ondertitels activeren, zodat ze de dialogen tussen helden in beeld kunnen lezen.

Over Ravenswatch
De roguelike Ravenswatch is nu in vroegtijdige toegang verkrijgbaar, en kan solo of co-op met vier spelers gespeeld worden. De game is ontwikkeld door Passtech Games, de studio die ook het populaire Curse of the Dead Gods maakte. De huidige versie van Ravenswatch heeft acht speelbare helden en de eerste twee hoofdstukken van de game, maar krijgt regelmatig updates, waardoor nog een nieuwe held en derde hoofdstuk worden toegevoegd, totdat de game later dit jaar verschijnt voor pc, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password