Nieuwe Princess Peach: Showtime!-trailer verovert het podium

Vandaag wordt het doek geheven voor de nieuwste trailer van Princess Peach: Showtime!, het kleurrijke avontuur van prinses Peach dat op 22 maart 2024 verschijnt voor de Nintendo Switch. In dit avontuur bundelt de prinses haar krachten met Stella, de beschermer van het Sprankeltheater om deze schouwburg te redden van Grape en haar Zure Tros. Met de kracht van Sprankel kan Peach het podium van elke show veroveren, in nieuwe rollen transformeren en optreden tegen het slechte toneelgezelschap van Grape. Elke transformatie van Peach gaat gepaard met een dramatische opkomst en de vaardigheden die ze nodig heeft om het toneel te heroveren, inclusief de twee nieuwe transformaties die vandaag zijn onthuld: Ninja Peach en Cowgirl Peach.
ls Ninja Peach moet de prinses zich sluipend verplaatsen, waarbij ze schaduwen, struiken en geïmproviseerde bamboe-snorkels gebruikt om haar vijanden te verrassen en te dwarsbomen. In situaties die een wat directere aanpak vereisen, komt Cowgirl Peach in actie. Als cowgirl is Peach een zeer behendige ruiter en al even handig met haar lasso. Probeer beide vaardigheden optimaal te benutten om ervoor te zorgen dat Peach de zonsondergang tegemoet rijdt… of in elk geval doorgaat naar de volgende scène.

Tegelijk met de release van Princess Peach: Showtime! op 22 maart verschijnt een paar pastelroze Nintendo Switch Joy-Con controllers bij verschillende retailers en in de My Nintendo Store.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password