Nieuwe Pokémon Trading Card Game uitbreiding aangekondigd

Fans van de Pokémon Trading Card Game kunnen uitkijken naar verschillende nieuwe Pokémon en Trainer TAG TEAM-combinaties in de nieuwe uitbreiding Sun & Moon—Cosmic Eclipse, die op 1 november wereldwijd door The Pokémon Company International uitgebracht wordt.

In Sun & Moon—Cosmic Eclipse maken twee nieuwe TAG TEAM-trio’s hun opwachting: de combinatie van de Mythische en Legendarische Pokémon Arceus & Dialga & Palkia-GX en de schattige maar sterke Togepi & Cleffa & Igglybuff-GX. Deze zijn voor het eerst gepresenteerd tijdens het Pokémon Wereldkampioenschap 2019. Daarnaast bevat de uitbreiding nieuwe TAG TEAM Supporter-kaarten, waarbij op één Trainer-kaart twee personages staan, zoals Red & Blue en Cynthia & Caitlin. Fans kunnen zich bovendien opmaken voor speciale versies van bepaalde kaarten met afbeeldingen van Pokémon en hun Trainers.

Andere highlights van Sun & Moon—Cosmic Eclipse zijn:

  • Negen nieuwe TAG TEAM Pokémon-GX
  • Zeven extra Pokémon-GX
  • Meer dan twintig Trainer-kaarten en een nieuwe Special Energy-kaart

Zodra Sun & Moon—Cosmic Eclipse uitgebracht is, zullen kaarten hieruit ook beschikbaar zijn in de Pokémon TCG Card Dex-app. Hiermee kun je eenvoudig online browsen en kaarten uit de Pokémon TCG-serie Sun & Moon ontdekken.

Fans die vóór de lancering Sun & Moon—Cosmic Eclipse willen spelen, kunnen dat doen tijdens een van de vele voorintroductietoernooien van 19 tot en met 27 oktober.

Om te vieren dat Solgaleo en Lunala een team gaan vormen in de Pokémon TCG, kunnen spelers Shiny Lunala verkrijgen in hun exemplaar van Pokémon Ultra Sun of Pokémon Sun en Shiny Solgaleo in Pokémon Ultra Moon of Pokémon Moon. Trainers kunnen van 1 oktober tot en met 15 november downloadcodes verkrijgen bij deelnemende winkeliers.

Voor Shiny Lunala geldt in Pokémon Ultra Sun of Pokémon Sun het volgende:

  • Level: 60
  • Aanvallen: Moongeist Beam, Psyshock, Moonblast, Moonlight

Voor Shiny Solgaleo geldt in Pokémon Ultra Moon of Pokémon Moon het volgende :

  • Level: 60
  • Aanvallen: Sunsteel Strike, Zen Headbutt, Noble Roar, Morning Sun
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password