Nieuwe Pokémon TCG uitbreiding verkrijgbaar vanaf 22 maart

Pokémon Company International heeft de volgende uitbreiding van de populaire Pokémon Trading Card Game (TCG) aangekondigd: Scarlet & Violet—Temporal Forces. Deze uitbreiding zal vanaf 22 maart 2024 bij deelnemende winkels wereldwijd verkrijgbaar zijn.

De ACE SPEC-kaarten, die voor het eerst te zien waren in de Black & White-serie, maken hun rentree in de Pokémon TCG in Scarlet & Violet—Temporal Forces, zoals eerder aangekondigd is tijdens het Pokémon Wereldkampioenschap 2023. ACE SPEC-kaarten hebben krachtige effecten, maar elk deck bevat slechts één ACE SPEC-kaart. Daarnaast hebben de ACE SPEC-kaarten in Scarlet & Violet—Temporal Forces een nieuwe in het oog springende magentalook en kunnen ze verschijnen als Trainer- of Special Energy-kaart.

De komende uitbreiding bevat tevens nieuwe Pokémon, waaronder Walking Wake en Iron Leaves, zoals voor het eerst geïntroduceerd in de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Trainers krijgen bovendien de beschikking over nieuwe Ancient en Future Pokémon en Trainer-kaarten en meer Tera Pokémon ex met een veranderd type.

In de uitbreiding zitten de volgende opvallende kaarten:

  • 7 ACE SPEC Trainer- en Special Energy-kaarten
  • 13 Pokémon ex en 2 Tera Pokémon ex
  • 22 Illustration Rare Pokémon
  • 10 Special Illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten
  • 6 geëtste Hyper Rare Gold-kaarten

Trainers kunnen Scarlet & Violet—Temporal Forces bij deelnemende winkels wereldwijd verkrijgen in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password