Nieuwe Pokemon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet aangekondigd

The Pokémon Company International heeft de nieuwste uitbreiding van de populaire Pokémon Trading Card Game aangekondigd: Scarlet & Violet—Paldea Evolved. Deze uitbreiding zal vanaf 9 juni 2023 verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkels wereldwijd.

Scarlet & Violet—Paldea Evolved introduceert meer Pokémon ex, die een hoog HP en krachtige aanvallen en Ability’s hebben maar twee Prize-kaarten kosten wanneer ze uitgeschakeld worden. Trainers treffen ook weer Tera Pokémon ex aan in de nieuwe uitbreiding, waaronder Slowking, Forretress en Dedenne. Hun full-art illustraties tonen de bijzondere kristaleffecten van hun verschijning. Daarnaast wordt er nieuw artwork geïntroduceerd voor Illustration Rare- en Special Illustration Rare-kaarten. Dit betekent dat Trainers kaarten met uniek artwork kunnen verzamelen die de persoonlijkheid of evoluties van deze Pokémon laten zien.

In de uitbreiding zitten de volgende opvallende kaarten:

  • 15 Pokémon ex en 3 Tera Pokémon ex
  • 36 Illustration Rare Pokémon
  • 18 Ultra Rare Pokémon ex en 8 Ultra Rare Supporter-kaarten
  • 15 Special Illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten
  • 9 geëtste Hyper Rare Gold-kaarten, waaronder Pokémon ex, Trainer- en Energy-kaarten

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com