Nieuwe Pokemon TCG uitbreiding Obsidian Flames nu verkrijgbaar

The Pokémon Company International heeft vandaag Scarlet & Violet—Obsidian Flames uitgebracht. Deze nieuwste uitbreiding in de populaire Pokémon Trading Card Game is vanaf nu verkrijgbaar bij deelnemende winkels wereldwijd.

De lancering van de nieuwste uitbreiding vormt de introductie van Tera Pokémon ex met een veranderd type in de Pokémon TCG. Hierbij hebben bepaalde Tera Pokémon ex-kaarten een ander type Energy. In Scarlet & Violet—Obsidian Flames krijgen Trainers te maken met Charizard ex van het type Darkness in plaats van zijn gebruikelijke type Fire en met Tyranitar ex van het type Lightning in plaats van zijn gebruikelijke type Fighting of Darkness. Tijdens aanvallen gebruiken Tera Pokémon ex met een veranderd type dezelfde energie als hun gebruikelijke type. Ze hebben echter een andere zwakte, die overeenkomt met hun veranderde type. Voor deze kaarten gelden dezelfde regels als voor normale Pokémon ex. Dit betekent dat uitschakeling van een Tera Pokémon ex met een veranderd type twee Prize-kaarten kost in plaats van één.

Scarlet & Violet—Obsidian Flames is nu wereldwijd bij deelnemende winkels verkrijgbaar in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties.

Bovendien kan Scarlet & Violet—Obsidian Flames vanaf nu digitaal gespeeld worden via de Pokémon TCG Live-app voor iOS-, Android-, macOS- en Windows-apparaten. Trainers kunnen nieuwe Tera Pokémon ex verzamelen en tijdens gevechten inzetten. Door in te loggen krijgen spelers via de gevechtspas van Scarlet & Violet—Obsidian Flames een nieuw deck met Charizard ex van het type Darkness. Spelers kunnen bovendien een extra premiumdeck deck met Toedscruel ex vrijgeven door kristallen in te wisselen die verdiend zijn met het voltooien van dagelijkse missies.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password