Nieuwe pokemon en gym leader bekend gemaakt voor Pokemon Scarlet en Violet

The Pokémon Company International en Nintendo hebben een opzienbarend nieuw Trainer-en-Pokémon-duo bekendgemaakt: Gym Leader Iono en haar partner Bellibolt. Zij zijn ontdekt in de regio Paldea van de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Gym Leader Iono​
Iono is de Gym Leader van Levincia, een van de belangrijke steden in de regio Paldea. Zij is gespecialiseerd in Pokémon van het type Electric. Daarnaast staat ze bekend als de Supercharged Streamer, de populaire presentator van de online show Iono Zone.

​Bellibolt​
Bellibolt kan zijn elastische lichaam uitzetten en samentrekken om elektriciteit op te wekken in een orgaan dat eruitziet als een navel. De enorme hoeveelheid elektriciteit die hij zo opwekt, wordt vervolgens ontladen via de twee knobbels aan beide zijden van zijn hoofd. Deze knobbels lijken op oogbollen.​ Zijn werkelijke ogen zijn juist schattig klein en rond.

Electromorphosis, de Ability van Bellibolt, verschijnt voor het eerst in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Bellibolt wordt geladen wanneer hij getroffen wordt door een aanval. Dit versterkt de kracht van de volgende door hem gebruikte aanval van het type Electric.

Category: EleFrog Pokémon​
Type: Electric
Height: 1,2 m
Weight: 113,0 kg
Ability: Electromorphosis/Static

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password