Nieuwe pokemon bekend gemaakt voor Pokemon Scarlet en Violet

Afgelopen week werd er een paranormaal verschijnsel op camera vastgelegd. Hiervan is melding gemaakt op de officiële socialemediakanalen van Pokémon. En de oorzaak is nu bekend! Deze week heeft The Pokémon Company International een beminnelijke nieuwe Pokémon uit de regio Paldea in de spellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet gepresenteerd: Greavard, de Ghost Dog Pokémon!

Greavard
Greavard beweegt doorgaans nauwelijks en zit lekker rustig onder de grond. Hij steekt met het bovenste deel van zijn hoofd boven de grond uit en laat op zijn kruin een griezelige gloed schijnen. Vervolgens wacht hij tot er iemand nadert. Wanneer er iemand in zijn buurt komt, springt Greavard uit de bodem tevoorschijn en slaakt daarbij een angstaanjagende kreet die een nietsvermoedende persoon geheid de stuipen op het lijf jaagt. Hij blijkt dit echter niet met kwade bedoelingen te doen.

Greavard heeft zo’n vriendelijk en warm karakter dat hij bij de minste of geringste aandacht zo dolgelukkig is dat hij elke Trainer overal naartoe zal volgen. Van alle Pokémon in de regio Paldea kun je met hem het gemakkelijkst vriendschap sluiten.

Greavard neemt echter geleidelijk en onbedoeld de levenskracht van iedereen om hem heen in zich op. Je kunt daarom maar beter niet te veel met hem spelen. Bovendien heeft hij krachtige kaken, waarmee hij botten eenvoudig kan verbrijzelen. Eén enkele beet van Greavard kan al zeer pijnlijk zijn. Trainers moeten hem dus voorzichtig benaderen.

Category: Ghost Dog Pokémon
Type: Ghost
Height: 0,6 m
Weight: 35,0 kg
Ability: Pickup

Greavard maakt zijn opwachting in de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, die op 18 november 2022 exclusief voor de Nintendo Switch-systemen gelanceerd worden.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password