Nieuwe personages uit het Naruto-universum komen naar Jump Force

Vier nieuwe vechters van de iconische mangafranchise Naruto en diens opvolger Boruto zijn aangekondigd voor Jump Force. Daarnaast is er een nieuwe arena bekendgemaakt: de Konoha Stage.

Boruto Uzumaki: Door zijn twee krachtige bloedlijnen is Boruto voorbestemd voor grootse dingen. Van de Shadow Clones tot aan de krachtige Rasengan, Boruto heeft een groot aantal sterke vaardigheden van zijn vader geërfd die hij optimaal weet te gebruiken.

Kakashi Hatake: Naruto’s meester en een van de elite ninja’s van de Hidden Leaf Village. Hij is een meester in de One-Eye Sharingan en gebruikt het om zijn tegenstanders op het verkeerde been te zetten met illusies.

Gaara: Gaara liet in zijn kinderjaren tekenen zien van grootse kracht. Dit werd bevestigd toen hij de jongste Kazekage van zijn periode werd. In hem zit de Shukaku, een gigantisch zandwezen dat hem immense kracht geeft.

Kaguya: Ze was ooit een eerzaam en vriendelijke prinses, totdat zij corrumpeerde door de kracht van het God Tree’s fruit. Kaguya werd een tiran en een van de meest angstaanjagende dreigingen voor de menselijkheid.

Jump Force verschijnt 15 februari 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password