Nieuwe personages, nieuwe verhaallijnen en een nieuwe einde in Warriors Orochi 4 Ultimate

Vandaag kondigen KOEI TECMO Europe en Omega Force trots Warriors Orochi 4 Ultimate aan, het spannende nieuwe deel van de populaire 1 vs. 1,000 hack-and-slash serie voor het PlayStation4, Nintendo Switch, Xbox One  en digitaal voor Windows PC via Steam. De nieuwe game komt in februari 2020 uit als een standalone titel voor degene die de game nog niet hebben ervaren of als een speciale Upgrade Pack voor degene die de voorgaande game al in hun bezit hebben.

De nieuwste titel in KOEI TECMO’s dynamische crossover serie bevat personages uit DYNASTY WARRIORS, SAMURAI WARRIORS en de goden uit de oude geschiedenis die zich verenigen in een strijd tegen vijanden terwijl ze het antwoord zoeken op hun hereniging in deze mysterieuze nieuwe wereld. All-Star personages en fan-favorieten uit eerdere KOEI TECMO games sluiten zich aan bij de ultieme cast, waarmee het aantal speelbare personages van WARRIORS OROCHI 4 stijgt van 170 tot het ongelooflijke aantal van 177. Nieuwe personages zijn onder andere Joan of Arc, de heldin van Frankrijk en redder van Orléans die werd geprezen voor haar sterke gevoel van rechtvaardigheid en vriendelijkheid, en de godin Gaia, Moeder Aarde, die in het begin van de tijd talloze landen creëerde en nu probeert onze helden te verenigen in een poging om de wereld te redden.

Daarnaast zullen er ook nieuwe verhaallijnen worden verkend in WARRIORS OROCHI 4. Wat heeft Zeus ertoe gebracht om de anti-Odin-coalitie te vormen? Wat gebeurde er met de officieren die werden uitgezonden om de vijandelijke troepen te onderzoeken? Ontdek de waarheid terwijl je de geheel nieuwe True Ending voor de saga met de goden ontgrendelt. Voeg nieuwe gamemodi toe, waaronder de multi-layered maps van de Infinity Modus en de fantastische nieuwe magische vaardigheden en Sacred Treasures. Er is geen twijfel over mogelijk dat Omega Force fans de ultieme WARRIORS OROCHI 4 ervaring bezorgt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password