Nieuwe personages en features aangekondigd voor Sword Art Online: Hollow Realization

Bandai Namco kondigt nieuwe personages en features aan voor Sword Art Online: Hollow Realization.

Argo, gekend voor het verkopen van informatie aan gamers in Sword Art Online, zal opnieuw Kirito en diens vrienden helpen tijdens hun avonturen in Sword Art Origin’s wereld. Spelers zullen met dit nieuwe personage kunnen samenwerken en van haar ervaring genieten in de game.

Meer details omtrent het Emotion Void System, een key feature wat de communicatie tussen personages in-game betreft, zijn ook onthuld. Elk personage heeft zijn eigen personaliteit, voorgesteld aan de hand van emoties die via het statusmenu kunnen worden nagekeken. Spelers zullen moeten opletten, vermits deze emoties invloed hebben op de skills van de personages op het strijdveld. Hoe meer je de banden tussen de leden van het team in stand houdt, hoe efficiënter ze zullen vechten. Dankzij deze feature wordt het mysterie rond Premiere verder uitgediept. Op het eerste gezicht heeft het meisje geen gevoelens, maar spelers zullen met haar kunnen spreken en ten strijde trekken om haar emoties te laten groeien.

Als laatste werden er ook nieuwe bosses onthuld die de spelers een lastige tijd zullen bezorgen! Abyss the Imperial Taurus en Grand Admiral Taurus, twee gigantische Tauruses, kunnen samensmelten tot één boss met krachtige combo-aanvallen. Spelers zullen het ook tegen Summon the Fate Dominator moeten opnemen en zijn onvoorspelbare aanvallen zien te doorgronden.

Sword Art Online: Hollow Realization zal vanaf deze herfst verkrijgbaar zijn. De game wordt zowel fysiek als digitaal uitgebracht voor PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password