Nieuwe ontdekkingen omtrent mythische Pokémon Meltan

Het onderzoek naar Meltan, een nieuwe mythische Pokémon die een tijdje geleden plots in Pokémon GO opdook en dan weer verdween, gaat door. Professor Willow en Professor Oak hebben enkele nieuwe zaken ontdekt en die worden natuurlijk met ons gedeeld. Ook zijn nieuwe beelden opgedoken van Meltan “in het wild”. Die beelden doen vermoeden dat veel Meltan samen kunnen transformeren in een nieuwe, grotere vorm die nog verder onthuld moet worden.

Update: hieronder info over hoe spelers Meltan permanent kunnen houden (tot nu toe veranderde elke Meltan telkens in een Ditto).

Doorgaans leidt het sturen van Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! ertoe dat spelers bepaalde items in de app ontvangen, zoals Candies voor de soort verstuurde Pokémon. Echter, de eerste keer dat spelers een Pokémon versturen van Pokémon GO naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!, kunnen zij een zeer speciaal item ontvangen : een Mystery Box.

Nadat de Mystery Box is geopend in Pokémon GO, verschijnt Meltan in het spel en kunnen spelers proberen om hem op dezelfde manier te vangen als alle andere Pokémon. Als Meltan is gevangen, kan deze overgebracht worden naar een GO Park in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!Spelers kunnen ook een Mystery Box ontvangen als zij Pokémon versturen naar het spel Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! van een vriend. Na gebruik gaat de Mystery Box dicht en kan alleen weer worden geopend na een bepaalde tijd. Op dit punt moet de speler een Pokémon versturen naar zijn eigen spel Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! of dat van een vriend.

 
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password