Nieuwe One Piece Odyssey-trailer onthult het dynamisch gevechtssysteem

Met de naderende release van One Piece Odyssey is het tijd om ons op te warmen en meer te leren over de hoofdzakelijke gameplay features, waaronder het diepgaande en dynamische gevechtssysteem.

Vandaag werd een nieuwe trailer vrijgegeven die meer info verschaft voor alle spelers die binnenkort One Piece Odyssey met de Straw Hat-crew willen verkennen.

De trailer toont alles, gaande van de basis (en goed begrijpbare) RPG-besturing tot vier verschillende aanvalszones op het gevechtsveld voor meerdere personages en hoe je bonus XP tijdens gevechten kan krijgen die het level van je personage verhogen. Dit unieke systeem belooft een ware gaming ervaring te worden, met een One Piece twist!
Spelers krijgen tevens de kans om meer te weten te komen door de One Piece Odyssey– demo te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X|S vanaf 10 januari 2023

One Piece Odyssey verschijnt op 13 januari 2023 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password