Nieuwe oktober-update voor EA SPORTS F1 22 inclusief het F2 2022-seizoen en introductie van Mika Häkkinen in Mijn Team

Codemasters en Electronic Arts voegen opnieuw een lading content toe aan EA SPORTS F1 22 middels verschillende updates vanaf 11 oktober. In de eerste update is een hoofdrol weggelegd voor F2 en het 2022 FIA Formula 2 World Championship. Spelers kunnen deelnemen aan het volledige F2-seizoen, dat uit 14 races bestaat, en kunnen het opnemen tegen onder andere Logan Sargeant, Jack Doohan en de onlangs gekroonde kampioen: Felipe Drugovich. Ook is F2 Sprint inbegrepen.
De populaire Mijn Team-modus uit F1 22 ziet ook een nieuwe content-drop tegemoet op 17 oktober met Mika Häkkinen* als nieuwste in-game Icon. De ‘Flying Finn’ heeft achtereenvolgens de wereldkampioenschappen in 1998 en 1999 gewonnen en is één van de meest gerespecteerde coureurs uit zijn generatie. Spelers die in het bezit zijn van de Champions Edition kunnen rivaliteiten uit het verleden opnieuw beleven door het op te nemen tegen andere in-game Icons, waaronder Michael Schumacher – wie door Häkkinen als zijn grootste rivaal wordt beschouwd.

Ter ere van de FORMULA 1 HONDA JAPANESE GRAND PRIX 2022 kunnen spelers de speciale Future Mode-livery van McLaren gratis downloaden om tijdelijk te gebruiken in de game. De Future Mode-livery is geïnspireerd door de futuristische en innovatieve landschappen van Singapore en Japan. In december wordt deze Future Mode-livery ook permanent toegevoegd aan F1 22 middels een gratis download.

Het F1-seizoen verplaatst zich na Japan richting Amerika en daarom ontvangen alle spelers gratis op de Verenigde Staten-geïnspireerde content via een in-game bericht. Vanaf 17 oktober kunnen zij de ‘Stars and Stripes’-livery, een bijbehorende helm, matchend pak en handschoenen in dezelfde stijl toevoegen aan hun collectie, evenals de ‘The Griddy’ podium-celebration. Meer items voor customization zijn vrij te spelen door de 30 gratis en VIP-tiers van de Podium Pass Series 3 te doorlopen. Deze Podium Pass gaat live op 12 oktober.

“De nieuwste update voor EA SPORTS F1 22 bevat gegarandeerd iets voor ieder type speler,” zei Paul Jeal, Senior Director van de F1-franchise bij Codemasters. “Van vele nieuwe Podium Pass-items tot celebrations, de toevoeging van een race-icoon en het volledige 2022 F2-seizoen: spelers kunnen uitkijken naar veel nieuwe content die hen nog meer redenen geeft om de game spelen.”

Het nieuwe Formula 1- tijdperk is aangebroken in F1 22, inclusief de revolutionaire auto’s van dit seizoen die zijn ontworpen om nóg competitiever te racen, F1 Sprint en raceday-momenten, waaronder formatierondes, safety car-momenten en pitstops. Ook bevat de game recente circuit-updates voor Spanje, Australië, Abu Dhabi en Miami International Autodrome. Voor doorgewinterde spelers zijn de features in Mijn Team uitgebreid, waaronder de toevoeging van drie startpunten. Andere uitbreidingen zijn te vinden in de geprezen carrièremodus (waarin een tijdsbestek van 10 jaar kan worden doorlopen) met functionaliteiten voor twee spelers, Multiplayer, inclusief split-screen en als klap op de vuurpijl: VR voor PC.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password