Nieuwe Nioh 2-screenshots gedeeld

Tom Lee, creatief regisseur bij Team Ninja, heeft in een blogpost een update over Nioh 2 geplaatst. In deze update deelt Lee onder andere gloednieuwe screenshots van het volgende Nioh-deel.

Het bericht begint met een introductie van de nieuwe Nioh-protagonist. Voor degenen die het nog niet weten, het gaat hier niet om William Adams van deel één. Het nieuwe hoofdpersonage is een half-mens die beschikt over de uitzonderlijke krachten van de Yokai. Het verhaal van deze samurai speelt zich af in de Sengoku-periode van Japan. Het hoofdpersonage verandert langzaam in een Fiend en deze transformatie brengt de speler diep in the Dark Realm of the Yokai. Check hieronder de nieuwste screenshots Nioh 2.

Team Ninja bracht eerder al een Closed Alpha-versie van het spel uit. Lee vermeldt in de blogpost dat maar liefst 50.000 spelers de demo hebben gespeeld. Daarnaast bedankt hij iedereen die na het spelen van de demo een bijpassende enquête hebben ingevuld, dit gaat om ruim 18.000 spelers.

Hieronder vind je gameplay-beelden van deze alpha-versie.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password