Nieuwe Nintendo Direct Mini toont enorme hoeveelheid Nintendo Switch-games voor 2020

 In de afgelopen Nintendo Direct Mini heeft Nintendo allerlei games in de schijnwerpers gezet die in 2020 naar de Nintendo Switch komen. Sommige van die games zijn nu al verkrijgbaar! De video bevatte spannende RPG’s als Xenoblade Chronicles: Definitive Edition en BRAVELY DEFAULT II; klassieke franchises als Borderlands, XCOM 2 en BioShock, die voor het eerst naar een Nintendo-systeem komen; remakes van populaire games als Burnout Paradise Remastered en Panzer Dragoon: Remake; en games die perfect zijn voor zowel casual als voor doorgewinterde games, zoals Good Job!, 51 Worldwide Games en Animal Crossing: New Horizons.
De Nintendo Direct Mini deed ook nieuwe content uit de doeken over reeds verkrijgbare Nintendo Switch-games, zoals een gratis update voor Ring Fit Adventure en meer info over de betaalde DLC van Pokémon Sword en Pokémon Shield. Bovendien werd bekendgemaakt dat de eerste vechter van Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 uit ARMS komt.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password