Nieuwe mythical pokemon ontdekt

Ter gelegenheid van Pokémon Day hebben The Pokémon Company International en Nintendo vandaag bekendgemaakt dat er een nieuwe Mythical Pokémon ontdekt is in de wereld van Pokémon Sword en Pokémon Shield. Het betreft Zarude, de Rogue Monkey Pokémon.

Zarude is een Pokémon van het type Dark en Grass die naar believen wijnranken uit de achterkant van zijn nek, zijn polsen en zijn voetzolen laten groeien. De wijnranken zijn sterk en flexibel en kunnen in vele verschillende situaties gebruikt worden. Hij kan ze rond boomtakken wikkelen om zich voort te bewegen of om bessen van verre takken te pakken. Ze hebben zelfs een geneeskrachtige werking.

Naam: Zarude
Category: Rogue Monkey Pokémon
Height: 1,8 m
Weight: 70,0 kg
Type: Dark/Grass

Deze Mythical Pokémon leeft in een groep diep in de dichte bossen van Galar. Hij behandelt iedereen die niet tot zijn groep behoort, met onverholen vijandigheid. Tijdens een gevecht slingert Zarude van tak naar tak en valt daarbij meedogenloos aan met zijn scherpe klauwen. Dankzij zijn scherpzinnigheid blinkt hij uit in gevechten. Zarude is alleen beschikbaar in Pokémon Sword en Pokémon Shield en komt niet voor in de normale gameplay. Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn in november 2019 gelanceerd en vormen de nieuwste spellen in de basisserie Pokémon-videospellen. Ze zijn beschikbaar voor Nintendo Switch™-systemen.

Daarnaast verschijnt vanaf maandag 2 maart om 12:59 uur CET Dynamax Mewtwo in Max Raid Battles in Pokémon Sword en Pokémon Shield. Hoewel deze Mewtwo ongelooflijk sterk is en niet gevangen kan worden, kunnen Trainers zeldzame items zoals Ability Capsules ontvangen als ze hem verslaan. In dezelfde periode kunnen Dynamax ook Bulbasaur, Ivysaur, Charmander, Charmeleon, Squirtle en Wartortle in Max Raid Battles treffen. In tegenstelling tot Mewtwo kunnen Trainers deze Pokémon wel vangen als ze hen weten te verslaan.[1]

Ga voor meer informatie over Pokémon Sword en Pokémon Shield naar: swordshield.pokemon.com/fr-be/

Pokémon Shirts
Original Stitch, de online shirt service waar klanten Pokémon prints mixen en matchen om zo unieke Pokémon Shirts te creëren, viert het eenjarig jubileum van Pokémon Shirts met 100 nieuwe Pokémon stoffen die refereren aan Pokémon Gold en Pokémon Silver. Deze worden toegevoegd aan de 151 patronen die al beschikbaar zijn. Daarnaast zijn de shirts nu ook in kindermaten verkrijgbaar, waardoor jong en oud hun liefde voor Pokémon kan uitdragen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password