Nieuwe Mortal Kombat 1-trailer onthult Reptile, Ashrah en Havik als nieuwste personages

Warner Bros. Games heeft Reptile, Ashrah en Havik aangekondigd als de nieuwe speelbare krijgers in de personagelijst van Mortal Kombat 1, de nieuwste release in de geprezen franchise van het bekroonde NetherRealm Studios.

Alle drie de personages komen uit verschillende werelden en zijn te zien in een nieuwe trailer genaamd The Banished, die tevens een glimp van de gameplay en verhaalelementen bevat. Reptile, oftewel Syzoth, is een reptielachtige slaaf en gedaanteverwisselaar van de rand van de Buitenwereld en kan een krachtig zuur middel op tegenstanders spuwen. Ashrah is een demon uit het Onderrijk die haar kwade ideologie losgelaten heeft en nu met een betoverde kris-dolk vecht om verlossing. Havik is een anarchistische rebel van het onderdrukte rijk Seido, die het regime in zijn wereld wil neerhalen met zijn unieke, lichaamsverscheurende vechtstijl.

Ook Sareena is in de video te zien als een nieuwe kameovechter die met een reeks ondersteunende moves hulp kan bieden tijdens een gevecht.
Een ander nieuw character, Geras, werd aangekondigd als de nieuwste speelbare vechter in de hoofdrol voor Mortal Kombat 1.

Geras, die te zien is in een nieuwe trailer met een eerste blik op de gameplay en verhaalelementen, is een eeuwig wezen dat is gereconstrueerd door de vuurgod Liu Kang, met behoud van de herinneringen van de ontelbare tijdlijnen die hij heeft zien voorbijgaan en vervagen. Zijn onvoorspelbare vechtstijl weerspiegelt zijn vermogen om de stroom van de tijd te manipuleren door deze te bevriezen, terug te spoelen en opnieuw af te spelen in zijn voordeel, ten dienste van het beschermen van Liu Kang’s visie.
Mortal Kombat 1 is het nieuwste deel in de veelgeprezen Mortal Kombat-videogamefranchise, ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios en introduceert een herboren Mortal Kombat-universum dat zich afspeelt in een nieuw verhaal met iconische helden en schurken die opnieuw zijn bedacht zoals ze nog nooit eerder zijn gezien. De game bevat een brede cast van legendarische vechters met geheel nieuwe achtergrondverhalen, waaronder Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage, Kenshi, Smoke, Rain en meer, samen met een aparte selectie van Kameo Fighters die tijdens gevechten kunnen assisteren.

Mortal Kombat 1 komt op 19 september 2023 uit voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC (Steam en Epic Games Store). De speelbare vechters Quan Chi, Ermac en Takeda, samen met gastvechters Peacemaker, Omni-Man en Homelander zullen te zien zijn in de post-launch downloadbare content (DLC) Kombat Pack, die nu beschikbaar is voor pre-order als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition en Kollector’s Edition. Alle Mortal Kombat 1 pre-orders ontvangen Shang Tsung als een in-game speelbaar personage, en degenen die de game pre-orderen voor PlayStation 5 of Xbox Series X|S krijgen ook toegang tot de Mortal Kombat 1 Pre-Order Beta, die loopt van 18-21 augustus.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password