Nieuwe Mortal Kombat 1-trailer onthult eerste gameplay voor DC’s Peacemaker

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 1-trailer uitgebracht waarin de eerste gameplay wordt onthuld van de aankomende downloadbare content (DLC) gastvechter Peacemaker, met de stem en gelijkenis van acteur John Cena. Peacemaker is gebaseerd op DC’s film The Suicide Squad en de Peacemaker-serie op Max. Peacemaker wordt op 28 februari toegevoegd aan het rooster van Mortal Kombat 1 als onderdeel van de early access-periode voor Kombat Pack bezitters, gevolgd door brede beschikbaarheid op 6 maart.

Peacemaker, ook bekend als Christopher Smith, koestert vrede met heel zijn hart en zal iedereen en iedereen doden doden om het te krijgen. In de nieuwe video is Peacemaker klaar om Liu Kang’s Nieuwe Tijdperk van vrede uit te dagen en is hij uitgerust met een formidabele moveset met daarin de geweervaardigheden van het personage, de kenmerkende helmvaardigheden en zijn trouwe adelaar Eagly, allemaal aangevuld met zijn legendarische dansbewegingen en brutale humor.

De trailer biedt ook een eerste blik op de gameplay van Janet Cage, een nieuwe DLC Kameo Fighter en alternatieve realiteitsversie van Johnny Cage die tijdens wedstrijden kan helpen met een reeks ondersteunende bewegingen. Janet Cage is verkrijgbaar als onderdeel van het Kombat Pack en als losse aankoop in maart 2024.

Daarnaast wordt de Krossplay-functionaliteit toegevoegd aan Mortal Kombat 1 op 28 februari voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, en pc (Steam en Epic Games Store). Met de Krossplay-functie kunnen spelers matchmaken in 1 vs. 1 Kombat League en Kasual matches, vrienden uitnodigen voor 1 vs. 1 privé matches en leaderboard statistieken bekijken op alle ondersteunde platformen.
Voor toekomstige spelers is er van 7 tot 10 maart een gratis proefweekend van Mortal Kombat 1 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Steam). De gratis proefversie van beperkte duur biedt toegang tot het basisroster van hoofdpersonages en Kameo Fighters, alle online en lokale multiplayer-speltypen, Towers, de verhaalmodus (alleen hoofdstukken 1 en 2) en Invasions (alleen Johnny Cage’s Mansion).

Het Mortal Kombat 1 Kombat Pack bevat de Jean-Claude Van Damme character skin voor Johnny Cage (nu verkrijgbaar); een week lang vroege toegang tot zes speelbare DLC-personages – Omni-Man (nu verkrijgbaar), Quan Chi (nu verkrijgbaar), Peacemaker (vanaf 28 februari), Ermac, Homelander en Takeda Takahashi; en vijf DLC Kameo Fighters (releasedata voor komende personages & Kameos moeten nog worden bevestigd). Het Kombat Pack is nu verkrijgbaar als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition of kan apart worden gekocht.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password