Nieuwe Mortal Kombat 1 gameplay-trailer zet Invincible’s Omni-Man in de kijker

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe Mortal Kombat 1-gameplaytrailer uitgebracht waarin downloadbare content (DLC) gastvechter Omni-Man in de kijker wordt gezet, geïnspireerd op het stripboek Invincible en de Prime Video-animatieserie voor volwassenen. De nieuwe video laat de kenmerkende look van Omni-Man zien, samen met zijn formidabele moveset waarin de bovenmenselijke kracht, snelheid en luchtvaardigheden van het personage zijn verwerkt.

Omni-Man, ook bekend als Nolan Grayson, komt uit de buitenaardse wereld Viltrum en heeft lang gevochten om zijn geadopteerde thuisland, de aarde, te beschermen als een van de machtigste kampioenen van de planeet. Hij voedde zelfs zijn zoon op, de held die bekend staat als Invincible (Mark Grayson), om in zijn voetsporen te treden en zijn nalatenschap voort te zetten. Maar de ware missie van de Viltrumite-krijger was nooit welwillendheid – het was verovering. En het Viltrum-rijk, hongerig naar uitbreiding, is niet van plan te stoppen bij Earthrealm.
 

Omni-Man wordt op 9 november toegevoegd aan de Mortal Kombat 1-selectie als onderdeel van de vroege toegangsperiode voor Kombat Pack-bezitters, gevolgd door wereldwijde beschikbaarheid op 16 november.

Omni-Man in Mortal Kombat 1 wordt ingesproken door acteur J. K. Simmons, die ook het personage vertolkt in de animatieserie Invincible. Seizoen 2 van Invincible gaat op 3 november in première op Prime Video.

De nieuwe trailer biedt ook een frisse blik op Tremor, een DLC Kameo Fighter die tijdens wedstrijden kan assisteren met een reeks ondersteunende bewegingen. Tremor zal beschikbaar zijn als onderdeel van het Kombat Pack en op 20 november als zelfstandige aankoop.

Bovendien begint het volgende seizoen van de Invasions-modus – Season of the Blood Moon – op 9 november, inclusief nieuwe uitdagingen, baasgevechten, beloningen en meer.

Het Mortal Kombat 1 Kombat Pack bevat de personageskin Jean-Claude Van Damme voor Johnny Cage (nu verkrijgbaar); een week eerder toegang tot zes nieuwe speelbare personages – Quan Chi, Ermac, Takeda Takahashi, Peacemaker, Omni-Man en Homelander; en vijf nieuwe Kameo Fighters (releasedata voor personages en Kameos moeten nog worden bevestigd). Het Kombat Pack is nu verkrijgbaar als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition voor € 109,99 (adviesprijs) of afzonderlijk voor € 39,99 (adviesprijs).

Het Kombat Pack is nu verkrijgbaar als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition voor € 109,99 (adviesprijs) of afzonderlijk voor € 39,99 (adviesprijs). Alle speelbare personages en Kameo Fighters zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password