Nieuwe LEGO Marvel Super Heroes 2 Vignette toont gameplay geïnspireerd op bioscoopfilm Thor: Ragnarok

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een nieuwe LEGO Marvel Super Heroes 2 vignette vrijgegeven met daarin gameplay die geïnspireerd is op Thor: Ragnarok, de nieuwste film van Marvel Studios die nu in de bioscoop te zien is. In de video kunnen fans een glimp opvangen van Thor die zijn bekende helm opzet, de Hulk die in actie komt in zijn gladiator outfit en vele andere op films gebaseerde bekende personages. De video toont daarnaast varianten van door fans geliefde personages uit het Marvel Universum die beïnvloed zijn door de tijd, waaronder Odin, Loki, Heimdall, Grandmaster, Surtur, Thor Jane Foster, Throg, Beta Ray Bill, Red Hulk, Greenskyn Smashtroll, Maestro en vele anderen.

Verder is in de video het mythische land van Asgard te zien. Dit thuis van de Asgardians is één van de 18 verschillende iconische, tijdloze Marvel-locaties uit de videogame die de uitgebreide open wereld van Chronopolis vormen.

LEGO Marvel Super Heroes 2 is vanaf 15 november 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, en PC.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password