Nieuwe Legend genaamd Conduit onthuld in Apex Legends: Ignite

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Ignite aangekondigd, de nieuwste grote update voor de bekroonde hero shooter. Deze update introduceert de nieuwste Legend genaamd Conduit. De zojuist gelanceerde verhaaltrailer biedt meer inzicht in het verleden van Conduit en de oorsprong van haar kracht en toewijding.

Geïnspireerd door de Monarch Titan, die haar leven redde en de toewijding van haar zus om voor haar gezin te zorgen, brengt Conduit het ultieme offer. Ze maakt gebruik van bestraalde overblijfselen van de Monarch-batterij om haar toekomstige gezondheid op te offeren. Dit stelt haar in staat om voor haar familie te zorgen en haar legende te doen herleven.

De officiële Apex Legends: Ignite-lanceringstrailer wordt op 23 oktober gelanceerd.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password