Lee Chaolan en story onthuld voor Tekken 7 op Gamescom

Bandai Namco kondigt vandaag, tijdens de Gamescom showcase, aan dat Lee Chaolan samen met zijn geheime alter ego Violet terugkeert naar Tekken 7.

Lee Chaolan werd geadopteerd door Heihachi Mishima, als rivaal voor zijn zoon Kazuya. Als adoptiebroer van Kazuya kreeg Lee dezelfde opvoeding en waarden van de Mishima clan door. Na zijn wegsturing bij Mishima Zaibatsu, omwille van onbekende redenen, begon Lee met Violet Systems, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van robotica, waarmee hij vrij veel succes kende.

Niet lang daarna werd de wereld verscheurd door een conflict tussen Mishima Zaibatsu, onder leiding van Heihachi Mishima en de G Corporation, in het geheim bestuurd door Kazuya Mishima. Terwijl de rest van de wereld toekeek en probeerde te beslissen welke kant ze zouden kiezen, maakte Lee omwille van zijn extreme haat voor zowel Heihachi als Kazuya zijn eigen plannen. Een van die manieren om zijn wraak uit te voeren was de steun aan Lars Alexandersson, die zijn rug had toegekeerd aan Mishima Zaibatsu. Dit was slechts het begin van wat hij in petto had voor de Mishimas…

TEKKEN 7’s uitdagende story mode bestaat uit verschillende uren gameplay (inclusief side stories die spelers geleidelijk aan kunnen unlocken). Niet enkel kan er gespeeld worden als de Mishimas in Story Mode, maar er zijn ook andere takken met strijders uit de Mishima clan, zoals Claudio Serafino en zijn bende.

The Archers of Sirius zijn een groep exorcisten die al eeuwenlang bovennatuurlijke krachten uit de wereld bannen. Het bestaan van deze extreem geheime organisatie is onbekend bij het grote publiek. Hoewel het onduidelijk is hoe hun bestaan aan het licht gekomen is, werden de Archers van Sirius plotseling benaderd door Mishima Zaibatsu. Mishima Zaibatsu drong aan bij hen om toe te treden tot hun conglomeraat, maar ze weigerden. Mishima Zaibatsu bleef echter volharden. 

Uiteindelijk kwam de leider van de Archers of Sirius, Claudio Serafino, dit nieuws te weten. Vastberaden om de motieven achter de acties van Mishima Zaibatsu te ontdekken begon Claudio met een onderzoek naar de krachtige organisatie. 

Begin 2017 zullen spelers aan de slag kunnen met  Tekken 7 op PlayStation 4, Xbox One en pc.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password