Nieuwe kampioenen bewaken het War Thunder luchtruim

Gaijin Entertainment kondigt de release aan van de “Sky Guardians” content update voor de militaire online actiegame War Thunder. Het brengt tientallen nieuwe militaire voertuigen, waaronder de Yak-141 – experimentele Sovjet VTOL-jager, het Tsjechoslowaakse M53/59 luchtafweergeschut op wielen en de moderne Britse tank, de Challenger 2E. De update introduceert ook de eerste Franse marineschepen, uitwerpmechanismen, nieuwe effecten voor de luchtvaart en meer.
De Yak-141 werd ontwikkeld als het belangrijkste vliegtuig voor Sovjet vliegdekschepen die werden ontworpen en gebouwd en vestigde 12 wereldrecords op het gebied van hefvermogen en laadvermogen. Het programma werd in 1992 afgesloten als gevolg van een ongeluk met een van de vluchtprototypes en de ineenstorting van de Sovjet-Unie. Met zijn uitstekende klimsnelheid doorbreekt deze jumpjet zeer snel de sonische barrière, en kan op grote hoogte tot meer dan 1.800 km/u versnellen bij een minimale lading. Dankzij een goede radar, een stralingswaarschuwingssysteem en een effectieve raketbewapening kan de Yak-141 perfect werken als onderschepper. Gronddoelen kunnen, indien nodig, worden aangevallen met brandbommen en HE-bommen tot 500 kg, kanonnen en ongeleide raketten.

De update verbetert ook enkele fysieke aspecten van de vlucht. Zo ziet het dampkegeleffect dat bij transonische snelheid van het vliegtuig te zien is door de plaatselijke drukgradiënt er nu realistischer uit. Andere verbeteringen zijn het nieuwe effect van de contrail die de draaiende vliegtuigmotoren achterlaten en het effect van de scheiding tussen vleugeltips.

Ook heeft “Sky Guardians” de mechanica van schietstoelen voor de luchtvaart uit latere periodes meegenomen. Het visualiseert hoe de cockpitkap wordt afgerukt door pyrotechnische ladingen, het effect van de pilootstoel die uit de cockpit wordt geworpen, waarna de stoel van de piloot wordt losgemaakt en tenslotte de reddingsparachute in werking wordt gesteld.

Tenslotte zijn de eerste twee schepen van de Franse marine, de lichte kruiser Duguay-Trouin en de destroyer Aigle, beschikbaar gekomen voor aankoop. Gesloten testen van de volledige tech tree van de Franse marine zullen plaatsvinden in een van de komende updates, en bezitters van een van deze schepen zullen de eersten zijn die er toegang toe hebben.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password