Nieuwe informatie over Sword Art Online: Hollow Realization vrijgegeven

Bandai Namco heeft aangekondigd dat het vanaf nu mogelijk is digitale pre-orders te plaatsen voor  Sword Art Online: Hollow Realization op PlayStation 4. Spelers kunnen zowel de Standard Edition als de Deluxe Edition (inclusief game, officiële soundtrack en Season Pass met bonussen) pre-orderen.

Hiernaast heeft de uitgever ook 3 DLC-pakketten aangekondigd, die in 2017 zullen verschijnen. Spelers betreden het universum van Abyss of the Shrine Maiden doorheen 3 exclusieve hoofdstukken: Explorer of the Illusory Mists, Tuner of Causality en The One Who Resists God. Deze DLC-pakketten zitten in de Season Pass.

Er werden tevens twee nieuwe personages en details omtrent de NPC’s onthuld.
Yuuki, voordien speler van Alfheim Online, vervoegt Kirito in zijn avontuur. Haar ongelofelijke zwaardkunsten, ook gekend als Absolute Sword, maken van haar een trouwe bondgenoot voor onze held. Er duikt ook een nieuwe mysterieuze NPC op. De speler zal de Premiere lookalike leren kennen en ontdekken waarom ze in de game zit.

Gedurende hun trip door Ainground zullen spelers verschillende soorten NPC tegen het lijf lopen: andere spelers zoals Asuna of Leafa, AI-personages zoals Premiere en “gewone” naamloze NPC die de game vullen. Opgelet, want ook deze personages kunnen sterven. En ze komen niet terug!

Sword Art Online: Hollow Realization is verkrijgbaar vanaf 8 november zowel fysiek als digitaal voor PlayStation 4 en PlayStation Vita.

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password