Nieuwe Indie World onthult Outer Wilds, Shantae Advance: Risky Revolution en meer voor de Nintendo Switch

In de nieuwste Indie World-presentatie, die eerder vandaag live werd gestreamd, heeft Nintendo een gevarieerde line-up aan indiegames gepresenteerd die in 2023 en daarna naar de Nintendo Switch komen. De show werd afgetrapt met de aankondiging dat Shantae Advance: Risky Revolution, een direct vervolg op de oorspronkelijke Shantae-game – en een avontuur dat al ruim 20 jaar in de maak is – in 2024 wordt uitgebracht op de Nintendo Switch. De presentatie deed ook uit de doeken dat Outer Wilds: Archaeologist Edition, met het veelgeprezen openwereldmysterie Outer Wilds en de uitbreiding Echoes of the Eye, op 7 december landt op de Nintendo Switch.

Andere hoogtepunten waren onder meer Core Keeper, een mining-sandbox-avontuur waarin tot wel acht spelers online samen kunnen spelen, dat in de zomer van 2024 naar de Nintendo Switch komt; On Your Tail, een charmante, verhalende levenssim met een Italiaans sausje waarin je op onderzoek uitgaat, dat in 2024 als tijdelijke console-exclusive wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch; Backpack Hero, een roguelike waarin het inpakken van je rugzak de sleutel is tot het ontketenen van bepaalde krachten, dat later vandaag uitpakt op de Nintendo Switch; en Moonstone Island, een levenssim in een open wereld waarin je wezens verzamelt op maar liefst 100 verschillende eilanden, dat in de lente van 2024 als tijdelijke console-exclusive naar de Nintendo Switch komt.
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password