Nieuwe Indie Highlights-video onthult dat Steamworld Quest in 2019 naar de Nintendo Switch komt

Aan het begin van dit nieuwe jaar richt Nintendo of Europe met een nieuwe Indie Highlights-video de blik op diverse spannende indiegames die later dit jaar naar de Nintendo Switch komen. De video biedt onder andere een eerste blik op SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, een prachtige, handgetekende roleplaying card game van Image & Form Games, de makers van hooggeprezen titels als SteamWorld Dig en Steamworld Dig 2. SteamWorld Quest verschijnt later in 2019, voor het eerst op Nintendo Switch.

Vanaf vandaag zijn Unruly Heroes, Goat Simulator: The GOATY en When Ski Lifts Go Wrong allemaal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, later dit jaar gevolgd door SteamWorld Quest en vele andere spannende titels. 2019 belooft een druk jaar te worden voor liefhebbers van indiegames op de Nintendo Switch!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password