Nieuwe Immortals of Aveum-cinematic onthuld tijdens San Diego Comic-Con

Tijdens de San Diego Comic-Con hebben Electronic Arts (NASDAQ: EA) en Ascendant Studios een gloednieuwe cinematic uitgebracht voor Immortals of Aveum, die vanaf 22 augustus verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Games Store.

De cinematic getiteld “Securing the Binding Stone” toont hoofdpersonage Jak die ruzie maakt met leden uit zijn team over het bezit van The Binding Stone. Naast de trailer is er een blogbericht getiteld “Writing Aveum” uitgebracht. Ook deze biedt een uniek kijkje in de lore en personages van de game. Het blogbericht is geschreven door gamesindustrieveteraan Michael Kirkbride (bekend van The Elder Scrolls: Morrowind en The Walking Dead). Hij vertelt hoe de wereld van Aveum, zijn personages, koninkrijken en dialogen door het team tot leven wordt gebracht.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password