Nieuwe illustraties van HACCAN introduceren de helden van Secret of Mana

Square Enix onthulde een reeks nieuwe illustraties voor de komende RPG-klassieker Secret of Mana, die op 15 februari 2018 in een nieuwe versie verschijnt voor PlayStation 4, PlayStation Vita en Steam.

De gloednieuwe illustraties, gemaakt door de immens getalenteerde HACCAN, tonen een aantal kleurrijke scènes uit de game. Er is onder andere een afbeelding waarop Randi, Primm en Popoi aan hun avontuur beginnen, en één waarop het Manazwaard resoneert met het Manazaad bij het Water Palace.

Secret of Mana komt op 15 februari digitaal beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation Vita en Steam. Voor de PlayStation 4 komt een fysieke versie beschikbaar bij een select aantal retailers.

Wie de game digitaal pre-ordert of fysieke aanschaft, ontvangt een aantal speciale kostuums: een “Moogle Suit” voor Randi, Primm en Popoi, een “Tiger Two-Piece” voor Primm en een “Tiger Suit” voor Randi en Popoi.

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password