Nieuwe ICONs in EA SPORTS FC 24 officieel onthuld

Nu we het seizoen van de Ratings afsluiten, is het tijd om kennis te maken met de EA SPORTS FC 24 Class of 24 ICONs. De felbegeerde titel van ICON zorgt elk jaar weer voor heftige discussies, maar dit jaar verwelkomen we een nieuwe klasse baanbrekers uit de voetbalgeschiedenis – waaronder vijf baanbrekende ICON’s die de weg hebben vrijgemaakt voor vrouwenvoetbal – in Ultimate Team. Deze ICON’s hebben hun clubs of landen naar grote prijzen geleid en de lat steeds hoger gelegd voor toekomstige generaties. Ze hebben hun carrière volgehouden en zijn blijven schitteren, waardoor ze legendes op zich zijn geworden.

De ICON’s van de FC 24-klasse zijn:

  • Mia Hamm (USA): Als eerste. Dat is Mia Hamm in één woord. De eerste winnares van de Women’s World Player of the Year, de eerste tweevoudig Women’s World Cup-kampioene in 1999 en de eerste vrouw die werd opgenomen in de World Football Hall of Fame.
  • Zico (Brazilië): De grootste spelmakers in het wereldvoetbal verafgoden Zico’s creatieve genie toen hij nieuwe manieren bedacht om langs zijn tegenstanders te glijden en het all-time record voor vrije trap doelpunten vestigde op 101.
  • Bobby Charlton (UK): Geridderd door de koningin van Engeland, Bobby is slechts één van de negen spelers die de Wereldbeker, de UEFA Champions League en de Ballon d’Or heeft gewonnen.
  • Camille Abily (FRA): Een Franse en Olympique Lyonnais legende, Abily nam vijf UEFA Women’s Champions League titels mee naar huis in de laatste acht jaar van haar carrière, scoorde meer dan 15 doelpunten per seizoen vanaf het middenveld en creëerde kans na kans voor haar teamgenoten om haar team te helpen transformeren in een van de meest dominante ploegen in de voetbalgeschiedenis.
  • Birgit Prinz (GER): Prinz was de top van het Duitse voetbal voor meer dan een decennium, won elke Duitse Speler van het Jaar award tussen 2001 tot 2008, terwijl ze Frankfurt naar zes Frauen-Bundesliga titels en zes Duitse bekeroverwinningen leidde in die acht jaar. Ze kreeg de Gouden Laars op het WK van 2003.
  • Homare Sawa (JP): Na vier keer te hebben gescoord in haar eerste interland voor Japan op 15-jarige leeftijd, werd Sawa 11-voudig competitiewinnaar, ontving ze de titel van Wereldspeelster van het Jaar en ging ze met pensioen als Japanse recordhouder en recordscorer.
  • Kelly Smith (UK): Smith is de op één na topscorer aller tijden van Engeland met een gemiddelde van meer dan één doelpunt per wedstrijd. Ze won maar liefst vijf Engelse competitietitels en vijf FA Cups en leidde Arsenal naar een gedenkwaardige UEFA Women’s Cup-overwinning.
  • Franck Ribery (FRA): Deze ongrijpbare Franse vleugelspeler vestigde het toenmalige record voor titels in de Bundesliga met negen overwinningen in slechts 12 seizoenen in Beieren en een gedenkwaardige UEFA Champions League-overwinning in 2013.
    De ICON’s van dit jaar weerspiegelen de voortdurende inspanningen van EA SPORTS FC om de meest authentieke voetbalspelervaring te creëren.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password